pátek 23. dubna 2010

Kostel sv. Jiří a Mohyla v Rudné - Dušníkách




Pseudorománský kostel z počátku dvacátého století, jehož osud je již pravděpodobně zpečetěn. Praskliny ve zdech jsou ze všech stran. Kostel stojí na vrcholu pohanské mohyly, snad slovanské? Na jeho místě stálo od dob christianizace, pravděpodobně již několik kostelů, všechny se ale záhadně rozpadali, stejně tak jako tento. V roce 1904 těsně než se začal budovat byl po stržení předchozího kostela proveden průzkum při kterém se potvrdilo že kopec je umělého původu, tedy člověkem (?) vytvořená stavba.

Stavbu jsem obešel se syderickým kyvadélkem, které na severovýchodní straně vykazovalo velmi vysokou aktivitu. Centrum proudící energie se zřejmě nachází v prostoru kolem oltáře, jako je to ostatně u většiny kostelů, postavených na místě původních pohanských svatyň. To že se kostely na Mohyle v Dušníkách rozpadají není způsobeno tím, že stojí na energetickém
bodě, ale tím že již na jedné stavbě stojí. Takže zde máme stavbu, která stojí na střeše jiné
stavby skrze kterou proudí zemská energie a tato parasitující stavba ji navíc nenechává volný
průchod a blokuje ji.

Všechny kříže postavené na místech na kterých proudí ze země energie ji blokují, res. je to jejich účel a z toho důvodu tam byli záměrně postaveny. Samozřejmě energii nemohou zablokovat úplně, pouze jí tlumí. Například na Svaté Hoře u Příbramy, Velízu či Tetíně je
navzdory křížům energie tryskající ze země ohromná a pocítí ji i jinak nevytrénovaný člověk.
Takových míst je samozřejmě spousta, jenže na tomto nebyla původní stavba odstraněna, nebo alespoň jak vidno, tak rozhodně ne celá. Nějaká malá svatyňka na Mohyle jistě mohla stát.

Osobně by mě zajímalo, zda se někde na našem území nachází něco podobného, tedy kostel stojící na mohyle. Místo střeží dole před brankou na kříži přibitý oxeroxovaný kristus. Ne, nežertuji, ostatně z fotek je to i patrno. Na kříží visí ofocený kristus vytištěný na plotru a to ještě v nevalné kvalitě.... V případě, že by se při svém druhém příchodu teleportoval Kristus právě sem a uviděl tuto konzumněkřesťanskou pseudomodlu……..jistě by spustil Apokalypsu.

Cestou na autobus jsem před vjetnamským obchodem s potravinamy potkal skupinku mládeže
( nesoucí si krabičáky a plechovková europiva ) a vyslechl
následující:
- kam deme?
- na mohylu
- kde to je?
- u kostela vole

Kolem kostela je porost vysekaný a je tam vidět ze všech stran. Co je tam asi táhne?

Jan Srp

Veškeré fotografie z mé návštěvy tohoto zajímavého místa naleznete zde:

1 komentář: