středa 14. července 2010

Třetí světovou válku předpovídá už i Fidel Castro



O tom že Fidel je ještě stále při smyslech jsme se mohli přesvědčit v pondělí 12.7. při jeho tv vystoupení. Čeští cenzoři samozřejmě nic z jeho krátkého projevu nepublikovali. Člověk se skutečně nestačí divit v jaké totalitě to tady žijeme. Všechna zahraniční média alespoň stručně o jeho „poselství“ informovala – včetně reuters, nebo telegraph, etc. Ovšem u nás jsme se z tv a ostatních médií dozvěděli, že Fidel je starej kár co nosí hadry Nike. Úžasná kvalita informací!

Vůdce Kubánské revoluce se ve svém projevu nijak nepokoušel o tvrdá slova. Podle něj může postoj USA a jejich spojenců vůči Severní Koreji a Iránu vyústit v novou světovou válku, tentokrát jadernou. Fidel je přesvědčen o tom, že hlavní příčinou nového světového konfliktu bude situace kolem Severní Korey. Ale první výstřel padne pravděpodobně v jiné části Ásie, a sice když USA a Izrael napadnou Irán.

Podle Castra budou následky útoku na Irán pro Američany zdrcující. Všichni Iránci od 12ti do 60ti let podstoupili vojenský trénink. Fidel řekl, že Američané budou čelit odporu s jakým se v Iráku nesetkali a zdůraznil, že Iránci se na toto napadení připravují už 30 let.

Fidel uvedl, že Irán má silné letecké, námořní i pozemní jednotky. Řekl, že jen Islámské revoluční gardy mají jeden milion vojáků. Uvedl, že nechápe proč si Američané, kteří chtějí všechno zničit myslí, že před nimi Iránci utečou.

Také se nechal slyšet, že jihokorejskou válečnou loď potopili Američané. „Jihokorejské námořnictvo bylo na cvičení se svými spojenci, s USA. Pro USA je těžké přiznat, že to byli oni kdo potopili jejich loď.“

Fidelův televizní projev opět vyvrátil spekulace o jeho špatném zdravotním stavu a i ve svém pokročilém věku se stále těší dobrému zdraví.

Jen dodám že podle spousty předpovědí, jasnovidců a konspiračních teoretiků i řady samozvaných mesiášů, má na podzim letošního roku – 2010 začít ve světě velký válečný konflikt. Fidel Castro je první politik – i když vysloužilí, který tuto obavu vyjádřil. Osobně podle všech informací, které jsem zjistil o útoku oněch mocností na Irán vůbec nepochybuji. Je to jen otázka času. Mimochodem přibližně v těchto dnech doplouvají do Ománského zálivu tři israelské jaderné ponorky.


Zdroj: Reuters, Rianovosti, Telegraph UK, ABC news
Srp

Žádné komentáře:

Okomentovat